Goede doelen

Sponsor jij mij ook?

Ook dit jaar doe ik met mijn auto mee aan een evens waarmee ik geld inzamel voor een goed doel. Het mooie van dit event vind ik dat ze ook gelijk een mooie dag biedt aan mensen uit de doelgroep. Dubbel winst dus! 🙂

MaartenMemorial

Blije passagier

Een blije passagier op het circuit.

Sinds 2012 rijd ik elk jaar mee met de MaartenMemorial op het circuit van Zandvoort. Hier biedt een grote groep vrijwilligers een dag afleiding aan kankerpatiënten en hun begeleiders. Maarten zei: “Als ik in mijn Lotus rij, voel ik me niet ziek.” Dit inspireerde zijn vrienden na zijn overlijden jaarlijks dit evenement met exclusieve auto’s te organiseren op 1 augustus, de sterfdag van Maarten. Zo kunnen veel meer kankerpatiënten zich even “niet ziek” voelen (aanmelden patiënten).

Wauw!

Nóg een blije passagier

Met de MaartenMemorial zamelt men tevens geld in voor kankeronderzoek in de Daniël den Hoedkliniek / het Erasmus MC Kanker Instituut (via de Daniël den Hoed stichting). Het geld wordt vooral gebruikt voor de aanschaf van laboratoriumapparatuur.

Sponsor mij voor kankeronderzoek en laboratoriumapparatuur!

Aftrekbaar voor de belasting

De Daniël den Hoed stichting is door de overheid erkend als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor is je gift aftrekbaar voor de belasting.